Prima etapă a campionatului ligii 4 Bihor a repartizat ca partener de joc echipa Unirea Embrak Livada (locul 3 în campionatul precedent). Partida s-a desfășurat pe stadionul din Complexul Sportiv al Universității din Oradea, sâmbătă, 25.08.2018 de la ora 11.00. Cu o echipă omogenă și experimentată (cu o medie de vârstă de peste 25 ani), coordonată din teren de maturitatea jucătorului-antrenor Mădălin Popa, oaspeții s-au impus cu 3-2.


Cele 3 goluri ale oaspeților au fost din nefericire ”cadouri oferite de gazde”, nedorite de noi, generate doar de lipsa de omogenitate a echipei noastre. De fiecare dată, celălalt antrenor-jucător, Bulz Codruț, a însuflețit echipa și FCUO a revenit prin golurile marcate de Jurcă (min 15) de la 0-1 și Pop V (min 24) de la 1-2, însă la pauză scorul a fost și cel consemnat la final (2-3). Primul gol al echipei oaspete a fost marcat de ex-jucătorul FCUO, Pop Marian (min.5), după o eroare a arbitrului partidei, acesta nesancționând anterior un fault clar la Bulz. În repriza a doua FCUO a dominat aproape în totalitate jocul, și-a creat superioritate însă s-a ratat foarte mult, cel puțin 5 ocazii clare de gol. Oaspeții au avut doar două ocazii, însă nicio echipă nu a reușit să concretizeze pe ”tabela de marcaj”. S-a tras cortina după prima etapă, au mai rămas 29.

Antrenorii Stance Lucian și Bulz Codruț au aliniat următoarea formulă de start: Săvescu, Gavrilaș, Bulz (căpitan), Coman, Pușcaș (min 70 Szabo), Bundea, Pop V., Ferik, Birta (min. 80 Varga), Bocioc. Rezerve: Caciora, Baran, Szabo, Varga, Lenghel, Turbuț.

Echipa de juniori FCUO, antrenată de prof Vasile Pușcaș (L.P.S. Bihorul) a debutat cu o victorie, 2-1 în compania echipei similare de juniori Unirea Livada.

Următoarea partidă a FCUO va avea loc în deplasare, la Sântandrei, duminică, 2 septembrie, 2018, ora 17.00, în compania echipei Crișul Sântandrei (locul 2 în campionatul precedent). Partida de juniori se va disputa de la ora 15.00. (https://fcuoradea.wixsite.com/fcuoradea).

Campionatul este la început. Am pierdut doar un joc, în schimb am câștigat o ECHIPĂ !