În prima zi de aprilie, de la ora 11.00, pe terenul din Alparea (din păcate la limita impracticabilului), studenții au întâlnit echipa gazdă Asociația CS Oșorhei, într-o partidă din etapa a 3-a a play-off-ului ligii a 4-a Bihor. Partida a început echilibrat, însă treptat studenții au lăsat inițiativa gazdelor care au arătat mai multă dorință și sacrificiu pentru a obține victoria. Deși ambele echipe jucau pe același teren plin cu apă, este greu de înțeles atitudinea și teama cu care studenții (media de vârstă a lotului utilizat 23 ani) au abordat prima parte a jocului în fața unei echipe, este adevărat, mai matură (media de vârstă a lotului utilizat 24,4 ani) și bine motivată de antrenorul Răzvan Giura. Aceast joc, cu numeroase greșeli personale de partea studenților, a permis gazdelor să înscrie de trei ori în poarta studenților. Chiar dacă în partea a doua a jocului, studenții au echilibrat jocul, am putea spune chiar l-au controlat în anumite perioade, rezultatul înregistrat la pauză a rămas și la final, 3-0 pentru echipa gazdă. În urma unei grave accidentări a potarului Săvescu în prima parte a jocului, în a doua repriză locul acestuia în poartă a fost luat de Luca IOVA. Pe ansamblu, după jocul și atitudinea arătate de cele două echipe în această partidă, putem spune că victoria gazdelor este pe deplin meritată. Sperăm într-o revenire a studenților în etapa viitoare când vor întâlni pe propriul teren ”vulturii” din Săcuieni.
A fost un joc în spiritul fair-play-ului, fapt pentru care mulțumim partenerului de joc, jucătorilor și stafului tehnic al echipei ASOCIAȚIA CS din comuna OȘORHEI.

Antrenorii celor două echipe au utilizat următorii jucători:

ASOCIAȚIA CS OȘORHEI: 1 GAVRIȘ Sorin, 9 RAȚ Ionuț (97 RAȚ Levi din min 78), 4 ALUNGI Andrei, 2 KARACSONI Gergo, 17 MAN Șerban (16 IȘTOC Cătălin din min 65), 5 JURCUȚ Cristian, 6 SEBEȘAN Bogdan, 7 SFÎRLEA Darius, 13 JUNC Mario (3 FOIA Alex din min 78), 10 BAN Sergiu (44 Duma Vlad din min 65), 99 GUȚU Dorin (19 JURCĂ Adrin din min 42)

Rezerve neutilizate: 12 MOISI Florin, 77 GIURA Răzvan

Staful tehnic: GIURA Răzvan (antrenor principal), DANCIU Sorin (antrenor secund, delegat), POP Ioan (manager sportiv).

Au marcat pentru CS Oșorhei: Darius SFÎRLEA min 7 (din 11 m), Bogdan SEBEȘAN min 22 și Mario JUNC min 37


FC UNIVERSITATEA ORADEA: 3 DARDAI Denis, 15 STURZU Bogdan (6 GRIGOR Casian din min 46), 20 MÎNDRUȚ Viorel (5 DRAGOȘ Patric din min 46), 14 GALEA Cătălin, 2 PEIC Alexandru, 1 SĂVESCU Dragoș (22 IOVA Luca din min 46), 11 CHIȘ Patrik (cpt), 10 UNGUR Adrian, 9 ȘANDRA Mihai, 4 JURCĂ Dan, 8 HRENIUK Cosmin.

Rezerve neutilizate: 7 CIOFLAN Tudor, 16 LARA Aleko

Staful tehnic: ILIEȘ Alexandru (antrenor principal), ȘANDRA Mihai (antrenor secund) și BAIAS Ștefan (delegat)

VIVAT FC UNIVERSITATEA ORADEA !
Motto-ul FCUO: Educația dă sens vieții, iar sportul o fortifică!