UNIVERSITATEA DIN ORADEA - UNIVERSITATEA "LUCIAN BLAGA" SIBIU (1-1) - 19.05.2022


Liga a 4-a Bihor, Seria Sud, Etapa 1 play-out

Sâmbătă, 7 mai, 2022, ora 11.00, stadionul Universității din Oradea

FC UNIVERSITATEA ORADEA – CSC VOINȚA CIUMEGHIU 4 - 0 (1 – 0)

Arbitri: Zah Valentin (central), Orban Norbert (asistent 1) și Moza Adina (asistent 2)

Observator de joc: Rosza Ludovic (AJF Bihor)

Au marcat pentru: FC Universitatea Oradea: Ungur A (min 40), Șandra (55, 80) Ilieș A (75)

Liga a 4-a Bihor, Seria Sud, Etapa a 15-a
Sâmbătă, 16 Aprilie 2022, ora 11.00, stadionul din Complexul sportiv al Universității din Oradea

FC UNIVERSITATEA ORADEA - CSC CRIȘUL SÂNTANDREI 0 - 2 (0 – 2)

Arbitri: Pal Adrian (centru), Orban Norbert (Asistent 1), Matica marius (Asistent 2). Observator AJF Bihor: Nagy Cristian
 
Au marcat pentru: Crișul Sântandrei: Turcan Robert (26), Gavrilaș Daniel Alexandru (33).

Pe o vreme foarte bună pentru fotbal, liderul seriei Sud, echipa Crișul Sânandrei, prin valoarea lotului, joc și atitudine și-a confirmat poziția în clasament, rămânând singura echipă neînvinsă din Liga a 4-a Bihor. Pentru studenți, chiar dacă au obținut miercuri (13.04) o victorie în jocul restant de la Cociuba Mare (4-2) și un egal pe terenul celor din Livada (locul 2), aceștia continuă evoluția oscilantă, fiind a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu. Cu tot efortul din teren și din afara lui făcut de tinerii antrenori-jucători Bulz și Șandra, după acest joc studenții ”au înțeles” că mai au mult de muncit la toate capitolele ce implică jocul de fotbal. Avem în continuare încredere în ei și mai ales în cei care respectă culorile alb-bleu-azuriu ale echipei FC Universitatea Oradea. A fost un joc frumos, plin de învățăminte pentru studenți, în spiritul fair-playului, fapt pentru care mulțumim partenerului de joc, echipei și stafului tehnic de la CSC CRIȘUL din Sântandrei.

Liga a 4-a Bihor, Seria Sud, Etapa a 13-a

Miercuri, 13 Aprilie 2022, ora 17.00, terenul din localitatea Cociuba Mare

CSC IZVORUL COCIUBA MARE - FC UNIVERSITATEA ORADEA 2 - 4 (0 – 3)

Arbitri: Bogdănel Alexandru (centru), Bărcan Sergiu (Asistent 1), Fechetea Ciprian (Asistent 2)
Observator AJF Bihor: Pantea Cornel

Au marcat pentru: FC Universitatea Oradea: Dardai (16), Balog (23), Sturzu (41), Bulz (51); Izvorul Cociuba Mare: Laslău (78 din penalty; 80)

Într-un joc restant pentru etapa a 13-a, pe terenul din localitatea Cociuba Mare, FC Universitatea Oradea a învins echipa gazdă Izvorul cu 4-2.

Liga a 4-a Bihor, Seria Sud, Etapa a 15-a

Sâmbătă, 9 Aprilie 2022, ora 11.00, terenul din localitatea Livada de Bihor

CSC NOJORID LIVADA (locul 2) - FC UNIVERSITATEA ORADEA (locul 5)  0 - 0

Arbitri: Raț Șerban (centru), Gozman Cristian (Asistent 1), Goga Georgiana (Asistent 2). Observator AJF Bihor: Buz Horia

În prologul etapei a 15-a, pe terenul din localitatea Livada de Bihor (Comuna Nojorid) s-a disputat jocul dintre ocupantele locului secund CSC Nojorid Livada și locul 5 FC Universitatea Oradea. Dacă în etapa precedentă studenții (media lotului de la acest joc 23,4 ani) au întâlnit cea mai tânără echipă a campionatului, în acest joc au avut de înfruntat o echipă matură (media lotului 28 ani), cu jucători cu experiență și care prin prisma locului ocupat (2), cu 4 etape înainte de final, este aproape calificată în play-off.