Pe o vreme rece și cu ploaie, în cea de-a doua etapă a play-off-ului, studenții și-au dorit și au reușit să obțină, în primul joc pe teren propriu, o victorie cu 3-0 (1-0 la pauză) în fața unui adversar cu jucători cu experiență și dornic de a recupera punctele pierdute în prima etapă. Poate cea mai tânără echipă a play-offului, FC Universitatea cu o medie de vârstă a lotului utilizat în acest joc de 23,8 ani, are parte în fiecare etapă de adversari experimentați. Dacă în jocul precedent, echipa din Diosig  avea o medie a lotului utilizat de 30,9 ani,  cei din Salonta ”au coborât puțin” media de vârstă a lotului utilizat la 26,4 ani. Cu toate acestea, impulsionați de cei doi antrenori din teren, Codruț Bulz și Mihai Șandra, prin prisma jocului prestat, studenții au meritat victoria. De la oaspeți merită să remarcăm pe ”veșnic tânărul” Cristian Țîrlea, care la 40 de ani este în continuare motorul echipei din Salonta dar și un model de dăruire în teren pentru tânara generație de fotbaliști.

Felicitări studenților care au onorat din nou cu cinste culorile alb-bleu-azuriu ale FC Universitatea Oradea!

A fost un joc frumos, în spiritul fair-playului, fapt pentru care mulțumim partenerului de joc, jucătorilor și stafului tehnic al echipei CSM OLIMPIA din municipiul SALONTA.

Brigada de arbitri: PENTEK Laurențiu (central), TOIA Florian (Asistent 1), MOZA Adina Florina (Asistent 2)

Observator AJF: Horia BUZ

Au marcat pentru FC Universitatea Oradea: Dan JURCĂ min 21 (pen), Cătălin GALEA min 88 și Alex ILIEȘ min 90Antrenorii celor două echipe au utilizat următorii jucători:

FC UNIVERSITATEA ORADEA1 SĂVESCU Dragoș, 2 PEIC Alexandru, 6 DARDAI Denis, 11 CHIȘ Patrik, 16 ILIEȘ Alexandru Bogdan, 15 GALEA Cătălin,  9 ȘANDRA Mihai (21  CSASAR Alex, min 88), 18 BULZ Codruț (cpt) (20 MÎNDRUȚ Viorel, min 69), 4 JURCĂ Dan, 5 DRAGOȘ Patric 10 UNGUR Adrian (17 GNANDT Antonio, min 68).

Rezerve neutilizate: 12 CACIORA Tudor, 7 CIOFLAN Tudor, 22 IOVA Luca, 6 GRIGOR Casian.

Staful tehnic:  BULZ Codruț (antrenor principal),  ȘANDRA Mihai și ILIEȘ Alexandru (antrenori secunzi), BUCIUMAN Nicu medic și BAIAS Ștefan (delegat).

CSM OLIMPIA SALONTA: 1 ZAHA Daniel, 2 IABLONCIC Patrik (3 VĂLCAN Rareș, min 88), 12 HOSU Andrei, 16 KURUȚ Istvan, 6 CHIȘE Călin, 10 TÎRLEA Cristian, 15 PERȚ Ioan (17 BUDĂU Mihai, min 46), 8 MINTAȘ Florin, 7 MUGHIURUȘ Daniel (9 VARGA Daniel, min 46), 13 IABLONCIC Radco, 11 DAINA Ioan (4 BOIȚ Paul, min 71)

Rezerve neutilizate: 72 VINGHEAC Ionuț, 5 CHIȘ Dorin, 14 SUSZA Andrei

Staful tehnic:  ȚIRBAN Cristian Ruben (antrenor principal)

VIVAT FC UNIVERSITATEA ORADEA !

Motto-ul FCUO: Educația dă sens vieții, iar sportul o fortifică !