Echipele de fotbal, seniori și juniori, ale FC UNIVERSITATEA Oradea își desfășoară activitatea în Complexul sportiv studențesc al instituției (foto). Infrastructura de pregătire include teren cu gazon natural, teren cu gazon sintetic și nocturnă (foto), sală de sport, sală pentru pregătire fizică etc.

Foto 1. Complexul sportiv și campusul central al Universității din Oradea (foto: Ovi Pop, 2016)

Foto 2. Terenurile (I și II) cu gazon natural I și II din Complexul sportive al Universității din Oradea (foto: A. Ilieș, 2016)

 Foto 3.  Terenul pentru jocuri oficiale, cu dimensiunile 100/60, dispune de gazon natural și pistă de atletism cu zgură, cu 6 culoare. În partea stângă-jos se află terenul II cu gazon natural

Foto 4. Sala de atletism

În baza protocolului de colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea, pentru pregătire sau meciuri oficiale, echipa poate beneficia de alte trei terenuri de fotbal cu dimeniuni competiționale (două cu gazon natural și unul cu gazon sintetic).


Foto 5. Terenul sintetic din Complexul sportiv al Liceul cu Program Sportiv Bihorul din Oradea

    În condiții meteo nefavorabile, echipele își dsfășoară o parte dintre meciurile oficiale pe trenul cu gazon artificial sau pe terenul II cu gazon natural din Complexul sportiv