După succesul de miercuri de la Salonta (4-3 cu CSM Olimpia Salonta), sambata, echipa noastră a terminat la egalitate, 3-3, în partida din etapa 29 a campionatului ligii a 4-a Bihor, cu CS Staruința Săcuieni.

     În partida de juniori, FC Universitatea Oradea a învins cu 9-0 echipa din Săcuieni în ultima partidă a campionatului de juniori A1. Cu 28 de victorii și doar două înfrângeri (ambele în deplasare) și peste 225 de goluri marcate și doar 15 primite, cu un total de 84 de puncte echipa noastră a devenit campioană la juniori A1. Un amănunt important este și faptul că dacă celelalte competitoare aveau jucători cu vârste între 16 și 19 ani, echipa noastră antrenată de prof Nelu Negrea (LPS Bihoriul) este formată din jucători cu vârste de 15-16 ani.   Felicitări copiilor !!!. Miercuri in pauza partidei de seniori de la ora 19 va avea loc festivitatea de premiere a campionilor. Vă așteptăm cu drag sa vedeți o parte din viitorul Universității din Oradea. 

     Maratonul fotbalistic al echipei de juniori continuă cu alte două partide ce contează pentru barajul de a accede la turneul final al juniorilor A1. Sorții ne-au hărăzit campioana Județului Cluj, nimeni alte decât FC Universitatea Cluj. Prima partidă va avea loc joi 7 iunie la Oradea (foarte posibil miercuri de la 17 pe stadionul din complex), iar returul la Cluj, sambata 9 iunie. Ce poate să fie mai frumos decât un meci FC Universitatea Oradea - FC Universitatea Cluj (tur-retur). revenim cu detalii.

 

    Miercuri de la ora 18.00, pe stadionul din Complexul sportiv al Universității din Oradea, echipa noastră FC Universitatea va disputa ultima partidă din acest sezon pe teren propriu. Se prefigurează un meci frumos deoarece partenera de joc o să fie echipa CS Sânmartin, ocupanta locului 1 și practic campioana din acest an a județului Bihor. În funcție de acceptul clujenilor este foarte posibil ca de la 17.00 sa se dispute partida de juniori FC Universitatea Oradea-FC Universitatea Cluj. Vă invităm să susțineți echipa noastră, iar la final intenționăm să facem o fotografie de grup, echipă și susținători.

 

     Echipa FCUO va multumeste pentru sustinere si speram ca miercuri, cu o noua victorie a echipei noastre, să vă aducem bucurie în suflete și un plus de imagine pentru Universitatea din Oradea