Joc de antrenament: 27 August, 2021, ora 18.30, teren Universitate

FC UNIVERSITATEA ORADEA (L4) – FORESTA TILEAGD (L4) 2 – 3 (2 - 3)

Au marcat, pentru FC Universitatea: Gavrilaș (15) și Ilieș (25), iar pentru Foresta Tileagd:  Ban (30, 40), Ember (45).


Pe terenul din complexul sportiv al Universității, aflat în condiții foarte bune de joc (mulțumită echipei coorodonate de C. Ardelean), echipa de fotbal a studenților orădeni a continuat antrenamentele având ca partener de joc echipa Foresta Tileagd pregătită de Ovidiu Morna. Echipa din Tileagd este recenta câștigătoare a Cupei României-faza județeană Bihor. Pentru noua ediție a ligii a 4-a Bihor (ce va începe în 11 septembrie) echipa din Tileagd a fost repartizată în seria nord.

A fost un antrenament benefic pentru ambele echipe, mai ales în condițiile în care studenții, după patru victorii în jocuri amicale, întâlneau pentru un test foarte util, o echipă matură, omogenă și mult avansată cu pregătirea fizică. În prima repriză jocul a fost echilibrat, ambele echipe având perioade de dominare. În prima parte studenții au deschis scorul prin Gavrilaș (15) și l-au majorat la 2-0 prin Ilieș (25), care a fost foarte aproape și de al treilea gol la numai câteva minute de la golul înscris. Experiența și maturitatea echipei din Tileagd și-au pus amprenta pe partea a doua a primei reprize, marcând de trei ori prin experimentații jucători Ban (30, 40) și Ember (45). Scorul la pauză a fost 3-2 pentru Foresta. Pauza competițională foarte lungă (aproape doi ani), omogenitatea în construcție (echipa în schimbare) și oboseala acumulată în perioada de pregătire și-au spus cuvântul în echipa studențiilor, fiind nevoiți să părăsească terenul accidentați: Jurcă, Gavrilaș, Lezeu A, Man și Ungur. Cu toate acestea, repriza a doua a fost dominată de studenți, cu ratări greu de repetat (Sturzu, Galea, Suwan, Ilieș), fără a modifica rezultatul final, favorabil echipei din Tileagd. Este un rezultat corect, mai ales dacă luam în considerare jocul din prima repriză când ambele echipe aveau în teren majoritatea jucătorilor din prima garnitură. Pentru studenți, această înfrângere a fost o lecție, sperăm învățată, pentru viitoare victorii.

La FC Universitatea Oradea, antrenorii prof Bulz Gheorghe (antrenor principal) și prof Șandra Mihai (antrenor secund) au trimis în teren o primă echipă formată din: Caciora T., Man Ș., Ungur A., Bulz C., Lezeu C., Jurcă D., Balog I., Gavrilaș T., Galea C., Lezeu A și Ilieș A. În a doua parte a jocului au mai intrat: Laza D., Peic A., Voit G., Dragoș P., Suwan I. și Sturzu B.

Pentru CS Foresta Tileagd, antrenorul Ovidiu Morna a trimis în teren prima echipă formată din: Ruska E., Fitero C., Iova A., Ungur S., Naghi V., Filip E., Dărăban L., Copil C., Bala E.,  Ember R. și Ban, S. Au mai jucat: Luca G., Marc F., Popa S., Ciocan S, și Petrică I.

Mulțumim echipei CS Foresta Tileagd și stafului tehnic (Ovidiu Morna, Sebastian Popa)  pentru antrenamentul comun realizat !

Jocuri de antrenament disputate până în prezent de FC Universitatea Oradea:

   11 august, 2021: Luceafărul Oradea – FC Universitatea Oradea    1-2 (0-1)

   17 August, 2021: FC Universitatea Oradea – ACS Viitorul Borș      5-1 (1-1)

   20 August, 2021: FC Universitatea Oradea – CF Bihorul Beiuș       1-0 (1-0)

   24 August, 2021: CAO 1910 Oradea 2 – FC Universitatea Oradea  2-6 (1-1)

   27 August, 2021: FC Universitatea Oradea – Foresta Tileagd          2-3 (2-3)

Motto-ul FCUO: Educația dă sens vieții, iar sportul o fortifică !