Joc de antrenament: 20 August, 2021, ora 18.30, teren Universitate

FC UNIVERSITATEA ORADEA – CF BIHORUL BEIUȘ 1 - 0 (1 - 0)

În cel de-al treilea joc de antrenament disputat pe terenul din Complexul sportiv al Universității, FC Universitatea a avut ca partener echipa CF BIHORUL BEIUȘ (Liga 4).


A fost un joc echilibrat, disputat dominant în partea centrală a terenului și cu puține faze clare de poartă. Spre finalul primei reprize (min 44), o incursiune a lui Man în careul oaspeților s-a materializat prin fault și penalty transformat de Bulz pentru 1-0 în favoarea studenților. Acesta a fost și rezultatul final ce a adus cea de-a treia victorie a studenților în cele trei jocuri de antrenament disputate în interval de 10 zile. Trebuie remarcat faptul că echipa oaspete s-a prezentat cu un lot în care, alături de câțiva jucători cu experiență, au dominat tinerii din propria pepinieră.

La FC Universitatea Oradea, antrenorii prof Bulz Gheorghe (antrenor principal) și prof Șandra Mihai (antrenor secund) au trimis în teren o primă echipă formată din: Axente M., Peic A., Ungur A., Lezeu C., Bulz C., Jurcă D., Balog I., Man Ș., Galea C., Lezeu A și A. Ilieș. În a doua parte a jocului au mai intrat: Măgureanu C., Gavrilaș D., Dragoș P., Jarca A., Agrina C și Sturzu B.

 

Mulțumim echipei CF BIHORUL BEIUȘ și stafului tehnic pentru antrenamentul comun realizat !

 

Jocuri de antrenament disputate până în prezent de FC Universitatea Oradea:

   11 august, 2021: Luceafărul Oradea – FC Universitatea Oradea 1-2 (0-1)

   17 August, 2021: FC Universitatea Oradea – ACS Viitorul Borș 5-1 (1-1)

   20 August, 2021: FC Universitatea Oradea – CF Bihorul Beiuș 1-0 (1-0)

Antrenamentul următor:

   24 August, 2021: CAO1910 Oradea 2 – FC Universitatea Oradea

 

Motto-ul FCUO: Educația dă sens vieții, iar sportul o fortifică !