Liga a 4-a Bihor, Seria Sud, Etapa a 15-a

Sâmbătă, 9 Aprilie 2022, ora 11.00, terenul din localitatea Livada de Bihor

CSC NOJORID LIVADA (locul 2) - FC UNIVERSITATEA ORADEA (locul 5)  0 - 0

Arbitri: Raț Șerban (centru), Gozman Cristian (Asistent 1), Goga Georgiana (Asistent 2). Observator AJF Bihor: Buz Horia

În prologul etapei a 15-a, pe terenul din localitatea Livada de Bihor (Comuna Nojorid) s-a disputat jocul dintre ocupantele locului secund CSC Nojorid Livada și locul 5 FC Universitatea Oradea. Dacă în etapa precedentă studenții (media lotului de la acest joc 23,4 ani) au întâlnit cea mai tânără echipă a campionatului, în acest joc au avut de înfruntat o echipă matură (media lotului 28 ani), cu jucători cu experiență și care prin prisma locului ocupat (2), cu 4 etape înainte de final, este aproape calificată în play-off.

Cu toate că se anunța o zi cu ploaie, pe toată durata jocului atmosfera a fost una foarte prielnică jocului de fotbal. Dacă rezultatele precedente dădeau favorită echipa gazdă, în teren cei care au avut posesia și au fost mai periculoși prin ocaziile create au fost studenții. De altfel, în acest retur, ambele echipe sunt într-un accentuat regres prin prisma rezultatelor obținute. Din păcate, în al doilea joc consecutiv, la scorul de 0-0, de această dată în partea de final a partidei, studenților le este refuzat un penalty clar la un henț în careu (!!!) și mai mult, câteva minute mai târziu, le este anulat un gol valabil, mingea revenind în teren (pe linia porții) din plasa de sub bara transversală (!!!). Cu toate acestea, cu studenții în atac, la o ultimă fază, Șandra din careu, de la cca 11 m pe o minge respinsă putea deschide scorul (două șuturi consecutive) și închide jocul în favoarea studenților. Tot spre final, la poarta studenților, POP Marian putea profita de o nesincronizare în apărarea studenților. A fost un joc frumos, desfășurat în spiritul fair-playului, fapt pentru care felicităm ambele echipe. Antrenorii celor două echipe au utilizat următorii jucători:

FC UNIVERSITATEA ORADEA: DARDAI Denis, ILIEȘ Alexandru, GALEA Cătălin, BULZ Codruț (cpt), MAN Șerban, CACIORA Tudor, VOIȚ George, LEZEU Alexandru (min 86, DRAGOȘ Patric), ȘANDRA Mihai, UNGUR Adrian (min 66, MOSKOLA Krisztian), JURCĂ Dan,

Rezerve neutilizate: LAZA Darius, PEIC Alexandru, HRENIUK Cosmin, Grigor Casian.

Staful tehnic: Codruț BULZ (antrenor principal), Mihai ȘANDRA (antrenor secund); Alexandru ILIEȘ (manager sportiv) și Mariana BELENEȘI (delegat).

CSC NOJORID LIVADA: BRISC Alexandru, BEME Andrei, VLĂDUȚ Mihai, MOISI Dănuț, CORNEA George, SABĂU Cosmin (min 55 LELE Dumitru), MICAȘ Adrian, MOGA George (min 76 AMBRO M), JURCĂ Leontin (min. 55 POPA Mădălin), DUCA Paul, POP Marian.

Rezerve neutilizate: MORAR Adrian, FAZEKAȘ Atilla, MITRA Cătălin

Staful tehnic: POPA Mădălin (antrenor principal); PRAJA Crăciun (antrenor secund), COTCA Marcel (manager sportiv), SAMA Ciprian (maseur) și DODAI Ioan (delegat).